Γιωρίκας Πιλίδης για Survivor: Ο Βαλάντης ήταν πολύ κοντά μου, αλλά μετά από λίγο ξέφυγε

Γιωρίκας Πιλίδης για Survivor: Ο Βαλάντης ήταν πολύ κοντά μου, αλλά μετά από λίγο ξέφυγε

«Το οικονομικό έπαιξε μεγάλο ρόλο και ήθελα να με μάθει ο κόσμος για να μπορέσω μέσα από αυτό να φέρω χορηγούς»

Τους λόγους που τον έκαναν να μπει στο Survivor είπε σήμερα σήμερα ο Γιωρίκας Πιλίδης στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τη φιλία του με τον Βαλάντη, αλλά και για το επεισόδιο με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Το οικονομικό κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο για να πω το ναι στο Survivor. Κι έπειτα ήθελα να με μάθει ο κόσμος για να μπορέσω μέσα από αυτό να φέρω χορηγούς. Ξεκίνησα πολύ όμορφα, αλλά μετά τις πρώτες 15 μέρες, εγώ είχα από πριν, από πολύ μικρή ηλικία, ένα πρόβλημα με το στομάχι μου, και με έπιασαν πολύ δυνατοί πόνοι. Δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου τις νύχτες.

Το ξημέρωμα που με έπιανε ο ύπνος, έπρεπε να σηκωθούμε να πάμε στο αγώνισμα. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο για μένα με τόσο κόσμο, αλλά βρήκα κατευθείαν τους σωστούς ανθρώπους που έκανα παρέα, οπότε μου ήταν εύκολο, με αγάπησαν τα παιδιά κατευθείαν», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Για το επεισόδιο με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε: «Ήταν άσχημη εικόνα κι έφτασα σε αυτό το σημείο γιατί τα μάζευα πολύ καιρό, και με άσχημο τρόπο. Είχε βρει το κουμπί μου και με πείραζε συνέχεια. Τα μάζευα ώσπου δεν άντεξα άλλο. Αλλά πάλι καλά τελείωσε εκεί, ήρεμα. Όταν σε τσιγκλάει ο άλλος, τι να του πεις; Μη το κάνεις; Δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να το κάνει; Η ομάδα του τού έλεγε “τι κάνεις;”».

«Το Survivor ήταν εμπειρία ζωής που σε μαθαίνει πράγματα. Ο Βαλάντης ήταν πολύ κοντά μου μέσα στο παιχνίδι. Αλλά μετά λίγο ξέφυγε κι αυτός», είπε κλείνοντας ο Γιωρίκας Πιλίδης.