Η Φάρμα: Μειώνονται τα επεισόδια του ριάλιτι – Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του Ant1

Η Φάρμα: Μειώνονται τα επεισόδια του ριάλιτι – Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του Ant1

Ποιο πρόγραμμα θα καλύψει το κενό

Ντόμινο αλλαγών προκαλεί στο πρόγραμμα του Ant1 η Φάρμα, καθώς αν και το ριάλιτι του Ant1 έπεσε στη μάχη της τηλεθέασης με υψηλές προσδοκίες, ο υψηλός ανταγωνισμός δεν του επέτρεψε να… απογειωθεί και αποφασίστηκε, να μειωθούν τα επεισόδια της.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Ant1, η Φάρμα την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα προβληθεί από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη και στην ώρα προβολής της θα επανέλθει η πετυχημένη σειρά του σταθμού «Ήλιος», η οποία εντάσσεται ξανά στην prime time και θα προβάλλεται αμέσως μετά τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Ήλιος θα δίνει «πάσα» στις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες επιστρέφουν στην κανονικότητα τους και στα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη θέση του Ήλιου θα προβάλλεται η κωμική σειρά «Ο πόλεμος των άστρων», ενώ το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, το 5×5 θα μεταδίδεται στις 17.30.

Μειώνονται τα επεισόδια της Φάρμας

Με τρία επεισόδια την εβδομάδα θα ρίχνεται στη μάχη της τηλεθέασης η Φάρμα από την επόμενη εβδομάδα. Το ριάλιτι, όπως αποφασίστηκε, θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου.

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ

    ΠΟΤΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΘΑ Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Ο Υ Ν ΟΙ Μ Ε Τ Α Δ Ο Σ Ε Ι Σ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ , ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ''ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ''..! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Θ Ε Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΩΝ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ''...!

Παρακαλούμε περιμένετε ...