Survivor: Η «απολογία» της Μυριέλλας – «Γιατί τα έχουν βάλει μαζί μου οι συμπαίκτες μου»

Survivor: Η «απολογία» της Μυριέλλας – «Γιατί τα έχουν βάλει μαζί μου οι συμπαίκτες μου»

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πώς έχει κουράσει και ζήτησε συγγνώμη

Οι καβγάδες μεταξύ Μυριέλλας και του διδύμου Αθηνά- Ευρυδίκη δε λένε να κοπάσουν στο Survivor. Η ηθοποιός των Κόκκινων συγκρίνει όσα αντιμετωπίζει μέσα στην ομάδα της, με την περίοδο που ο Βαλάντης βρισκόταν στο παιχνίδι. Ακόμη, πιθανολογεί ότι οι συμπαίκτριες της ενδεχομένως να αντιδρούν σε ό,τι έχει να κάνει με εκείνη και τον Κατσαούνη, γιατί νιώθουν ότι αυτό δίνει ένα προβάδισμα στην δημοτικότητα της ίδιας.

Το θέμα όπως ήταν φυσικό έφτασε και στο Συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής. Εκεί η Μυριέλλα φάνηκε να θέλει να δώσει τέλος στις "εσωτερικές" κόντρες των Διασήμων, και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες της για τις δύσκολες καταστάσεις που κατά καιρούς έχει δημιουργήσει, λέγοντας συγκεκριμένα «έχω κουράσει».

Και ενώ το ζήτημα θα μπορούσε να λήξει εκεί και τα δύο μέτωπα εντός των Κόκκινων να δώσουν τόπο στην οργή, ως διά μαγείας, η Μυριέλλα βρέθηκε εκ νέου στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά μάλιστα περισσότεροι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν ότι μετέφερε συζητήσεις τους στους Μπλε.

Η ίδια για να δικαιολογήσει το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, αναφέρθηκε και πάλι στον Βαλάντη και στην "πλύση εγκεφάλου" που της είχε κάνει, που κατά τα λεγόμενά της δικαιολογεί τη στάση της.