Κούγιας κατά Στυλιανίδη: «Ρε πρωθυπουργέ πού τον βρήκες; Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε»

Κούγιας κατά Στυλιανίδη: «Ρε πρωθυπουργέ πού τον βρήκες; Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε»

Επίθεση του ποινικολόγου στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

Σφοδρότατη επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τη διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία Ελπίδα, ο Αλέξης Κούγιας

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος, αφού εξέφρασε την αγάπη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του απηύθυνε μια ερώτηση για την επιλογή του κ. Στυλιανίδη σε αυτή τη θέση. «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;» συνέχισε.

«Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;» διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας ότι θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να ζητήσει παραιτήσεις.

«Η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.