Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – Απεγκλωβίστηκε μετά από 17 ώρες στην Αττική Οδό

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – Απεγκλωβίστηκε μετά από 17 ώρες στην Αττική Οδό

«Μια συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή. Έχουν πολλά για να λογοδοτήσουν»

Εγκλωβισμένος έμεινε για σχεδόν 17 ώρες στην Αττική Οδό ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος σήμερα απουσιάζει από την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN.

«Ίσως η αργία να ήταν λύση από χθες. Τελικά αναρωτιέται κανείς τι λειτούργησε σωστά. Μετά από 17 ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Εδώ χρησιμοποιήσαμε μία από τις εξόδους, βοήθησε και ο στρατός μετά την παραδοχή της Αττικής Οδού, ότι είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Όταν μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε ήταν τόσο παγωμένα τα οχήματα γιατί είχαμε σβήσει τα κλιματιστικά, κινδυνεύαμε να μείνουμε από βενζίνη. Είχαμε παγώσει. Αρκετοί τα κλείδωσαν και έφυγαν, γύρω στα 200 άτομα. Έχουν μείνει ακόμα πολλοί πίσω. Ήταν μια απίστευτη περιπέτεια, πολύ δύσκολες ώρες.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να εγκλωβιστούμε στον πιο ακριβοπληρωμένο δρόμο της Ελλάδας, σε ένα κολαστήριο 5 αστέρων, σε αυτό είχε μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η Αττική Οδός» είπε.

«Μια συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή»

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπήρχε πολύς κόσμος χωρίς να έχει καν φορτιστή. «Κάποια στιγμή τελείωσαν και ο καφές και το νερό και τα τσιγάρα. Ο καθένας βοηθούσε όπως μπορούσε. Ήμασταν σε απόγνωση μετά από κάποια ώρα».

«Ντροπή τους» είπε για την ανακοίνωση της Αττικής Οδού. «Μια συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή. Έχουν πολλά για να λογοδοτήσουν» ανέφερε. Όπως του είπε η Ευλαμπία Ρέβη οι δημοσιογράφοι του σταθμού κοιμήθηκαν στο κανάλι για να μεταδίδουν όσα συμβαίνουν. […] «Ήξεραν τι ερχόταν. Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Συγγνώμη που λείπω σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, που ήταν καθ’ οδόν για το σπίτι του.

1
σχόλιο
  1. avatar SAPFV

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ. ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΑΙΤ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ 24 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ. ΕΑΝ ΕΙΠΡΑΤΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΔΗΣΕ ΣΕ 6 ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΕΜΦΥΛΙΟΥ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...