Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν οι ηθοποιοί παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν οι ηθοποιοί παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;»

Το σχόλιο για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα και οι δημοσιογράφοι θέλησαν να του κάνουν ερωτήσεων. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για το ρόλο του σε ένα νέο σίριαλ που θα προβληθεί στην ρωσική τηλεόραση, αλλά και τους συναδέλφους του που άφησαν την υποκριτική και πήγαν στο Survivor.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στο νέο σίριαλ που θα συμμετάσχει. «Θα φύγω για 10 μέρες στην Κύπρο και στη Ρωσία για ένα ρώσικο σίριαλ. Θα παίξω σε 9 επεισόδια, όπου θα υποδυθώ έναν Ελληνολιβανέζο κατάσκοπο. Πήγα σε οντισιόν και πήρα το ρόλο, δεν μου τον έδωσαν, επειδή είμαι ο Μπιμπίλας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος βρέθηκε επίσης εκεί για να δει την παράσταση. «Τον αγαπάω πολύ τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, είναι πολύ σημαντικός ηθοποιός και κολλητός μου φίλος και δεν νομίζω ότι το Survivor θα τον βοηθούσε».

Σε ότι αφορά τη Μυριέλλα Κουρεντή η οποία έχει πάει και εκείνη στο Survivor, είπε: «Ούτε τη Μυριέλλα θα βοηθήσει το Survivor, θα της κάνει κακό. Είναι μια τόσο σημαντική ηθοποιός για το μιούζικαλ. Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε. Όταν παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend.

Παρακαλούμε περιμένετε ...