Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν άψογος συνάδελφος, δοτικός, ευγενέστατος, γλυκύτατος»

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν άψογος συνάδελφος, δοτικός, ευγενέστατος, γλυκύτατος»

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δημοκρατία έχουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον»

Την δική της άποψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα από τη συνεργασία τους στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κατέθεσε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη στην εκπομπή «Open Weekend».

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, δημοκρατία έχουμε, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον. Αυτό το έχουν αναλάβει τα δικαστήρια και οι νόμοι. Τον παρέλαβε ο νόμος, φυλακίστηκε, σαφέστατα πληρώνει αυτά που έκανε, δεν ξέρω πόσο ακριβά. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να καταδικάσει κάποιον, εφόσον υπάρχει η Πολιτεία και οι νόμοι. Εμείς δεν έχουμε παρά να δείξουμε την συμπάθεια μας στην οικογένεια, που είναι πίσω του και τίποτα περισσότερο» ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Πέτρο, συναντιόμασταν σε κάποιες πρεμιέρες. Τώρα ήταν η πρώτη φορά. Σε πληροφορώ, ότι ήταν άψογος συνάδελφος, στην ώρα του, διαβασμένος, δοτικός, επαγγελματίας, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Μου έλεγαν "κέρατο βερνικωμένο" και εγώ έλεγα "δεν αφήνω περιθώρια να με πειράξουν". Όταν άκουσα, ότι έκανε αυτά τα πράγματα, είναι σαν να σου το λέει κάποιος γείτονάς του. Τελείωσε η καριέρα του. Είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε» είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...