Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα-Σκορδά: «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου»

Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα-Σκορδά: «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου»

Για πιο πρόσωπο διαφώνησαν

Έντονη στιχομυθία είχαν στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με αφορμή τον νέο αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο. Ο Θεοτοκάτος είχε αποκαλέσει τους ομοφυλόφιλους «ανθρώπους με κουσούρι».

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε ένα άλλο απόσπασμα με παλιότερες δηλώσεις του στις 9/12/2019 όπου μιλούσε για τη θρησκεία, τους αλλοδαπούς και τις εκτρώσεις. «Δεν δέχεται ο κ. Θεοτοκάτος ότι αν έρθει π.χ. ένα ζευγάρι από την Αλβανία και γεννήσει ένα παιδάκι, ότι είναι ελληνόπουλο» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά είπε «ένας άνθρωπος που έχει τέτοιες απόψεις στις όποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το κοινό στην όποια απόφαση;».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από χθες επέμενε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας πρέπει να τοποθετηθεί επί των απόψεων του κ. Θεοτοκάτου, επεσήμανε: «Μου δίνεις το καλύτερο πάτημα να πω ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο εδώ είναι η απουσία του υποτίθεται μοντέρνου δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα».

«Σε παρακαλώ… Ο άνθρωπος είναι, επειδή τον γνωρίζω. Τι σημαίνει το υποτιθέμενο;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Μην με παρακαλάς καθόλου. Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου εδώ. Υποτιθέμενα είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να μην σύρεται δύο μέρες η ιστορία αυτή. Είναι άρρωστος; Μια χαρά είναι» απάντησε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.