Ποιον βγάζει νικητή ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη σύγκριση Σάκη Τανιμανίδη με Γιώργο Λιανό

Ποιον βγάζει νικητή ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη σύγκριση Σάκη Τανιμανίδη με Γιώργο Λιανό

Παίρνει ξεκάθαρη θέση για το ποιον από τους δύο θεωρεί καλύτερο παρουσιαστή

Η τηλεθέαση δεν πηγαίνει καλά στη «Φάρμα» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός συνέκρινε στην εκπομπή Super Κατερίνα τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη με τον διάδοχό του στο Survivor, Γιώργο Λιανό, και έβγαλε... νικητή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα ποσοστά της Φάρμας δεν είναι καλά, κακά τα ψέματα. Γενικά ήταν ένα πράγμα μουντό γιατί έχει στοιχεία Survivor αλλά άλλο σε ένα εξωτικό νησί, που έχει μια εξωστρέφεια και το άλλο έχει μια λασπουριά. Ήταν σαφές ότι αυτό θα συνέβαινε από την αρχή.

Τώρα, είχαν κάποιες επιτυχίες στα πρόσωπα αλλά τους έφυγαν στο άψε σβήσε. Δηλαδή όταν είδα να φεύγουν αυτοί που φεύγουν, αναρωτιόμουν τι τους έφεραν. Από εκείνη τη στιγμή είναι απογυμνωμένο, αποστεωμένο εξού και το 4%».

«Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι κατάπτυστος αλλά δεν είναι η περίπτωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, επειδή έχουν κάνει και την ίδια εκπομπή. Ο Λιανός έχει ατάκα, έχει χιούμορ, είναι γρήγορος, είναι το ένα, είναι το άλλο. Ο άλλος μπαίνει μέσα σαν… μια αίσθηση δύναμης που δεν μου το εκφράζει. Δηλαδή Λιανός με τα μπούνια» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε το βίντεο από το zappit.gr