Ιωάννα Τούνη: Φίλη της έστειλε καταλάθος μήνυμα που την έκραζε – Τι της απάντησε

Ιωάννα Τούνη: Φίλη της έστειλε καταλάθος μήνυμα που την έκραζε – Τι της απάντησε

Αφορμή έγινε το ταξίδι της influencer στο Παρίσι

Ένα παράξενο και απρόσμενο γεγονός μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η influencer  δέχτηκε ένα μήνυμα από υποτιθέμενη φίλη της, η οποία την … έκραζε!

Η Τοπύνη έδειξε μέσω screenshot, το μήνυμα που έλαβε από αυτή τη γνωστή της, η οποία αντί μάλλον να το στείλει αλλού, μπερδεύτηκε και το έστειλε στην ίδια την Ιωάννα!

Το εν λόγω μήνυμα έγραφε: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@α στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη δε θα μπορούσε να μην απαντήσει στο εν λόγω μήνυμα: «Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχεις ποτέ τα πάντα ‘’τζαμπέ’’ όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνεις προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε στην ανάρτησή της αυτή: «Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας».