Survivor: Αυτοί είναι οι «διάσημοι» και οι «μαχητές»

Survivor: Αυτοί είναι οι «διάσημοι» και οι «μαχητές»

Ποιοι είναι οι 24 παίκτες που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης

Αναχώρησαν σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο οι 24 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ομάδες, οι Survivor.

Οι 24 έχουν χωριστεί στις ομάδες των «διάσημων» και των «μαχητών». Το ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα αρχίσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Τις δύο ομάδες αποτελούν οι εξής παίκτες:

«Διάσημοι»

Την ομάδα των «διάσημων» αποτελούν: το μοντέλο Βρισιήδα Ανδριώτου, ο τραγουδιστής Βαλάντης, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Kick Boxing Αθηνά Ευμορφιάδη, η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρέντη, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η influencer Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο πρωταθλητής της ελευθέρας πάλης Γιωρίκας Πιλίδης, ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος, η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Μαχητές»

Στην ομάδα των μαχητών συμμετέχουν: η φυσικοθεραπεύτρια Σοφιάννα Αβραμάκη, η λογίστρια Πελαγία Καζολέα, ο επιχειρηματίας Σταμάτης Καλαφατάς, ο κλινικός ψυχολόγος και δάσκαλος yoga Σάββας Κάλφας, ο αγρότης Γιώργος Κατσαούνης, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, ο ηλεκτρολόγος Θανάσης Μπέλλος, η επιχειρηματίας Άσπα Πρεδάρη, η φοιτήτρια Καλών Τεχνών Παρασκευή Σταματοπούλου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσολάκης και η ποδοσφαιρίστρια Ασημίνα Χατζηανδρέου.