GNTM 4: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια

GNTM 4: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια

Όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, ήταν οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούσαν τον τίτλο του GNTM 4, με την πρώτη να αναδεικνύεται θριαμβευτικά η μεγάλη νικήτρια.

Με την κατάταξη να δίνει προβάδισμα στην Κυβέλη πριν την έναρξη του τελικού της Δευτέρας (20/12), όλοι ήταν γεμάτοι πείσμα να κατακτήσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαν από τους κριτές και από το τηλεοπτικό κοινό, που πλέον μπορούσε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού με την ψήφο του.

Η αγωνία του τελικού συνεχίστηκε με τους Κυβέλη, Κωνσταντίνο και Όλγα να οδηγούνται στην 3η διαγωνιστική δοκιμασία, που δεν ήταν άλλη από τη μεγάλη πασαρέλα. Εκεί μπροστά στους κριτές ξέσπασε καβγάς μεταξύ Κωνσταντίνου-Κυβέλης. «Με είπε ιερόδουλη» ήταν η προσβολή που άκουσε από τον συμπαίκτη της και που έκανε την Κυβέλη να αμφισβητήσει ενώπιον της κριτικής επιτροπής το… φιλικό κλίμα στο σπίτι.

Σημαντική ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

Σάρωσε τα 10αρια η Κυβέλη και ο Κωνσταντίνος απογοητευμένος απείλησε και με οικειοθελή αποχώρηση στο τέλος της προτελευταίας δοκιμασίας του τελικού του GNTM 4.

Οι Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, ανέλαβαν την αξιολόγηση της 4ης και τελευταίας δοκιμασίας. Μαζί τους φυσικά ήταν και ο Γιώργος Καράβας να συντονίζει τη βραδιά, όπως επίσης και όλοι οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Με την ψηφοφορία του κοινού να ολοκληρώνει τη βαθμολογία, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του GNTM 4!

Η βαθμολογία των κριτών ύστερα και από τις τέσσερις δοκιμασίες για τον τίτλο του Greece’s Next Top Model ήταν η εξής: Όλγα 144, Κωνσταντίνος 146, Κυβέλη 151.

Ο Κωνσταντίνος με συνολική βαθμολογία ύστερα και από εκείνη του κοινού 150 βαθμούς κατετάγη στην τρίτη θέση.

Η Όλγα με συνολική βαθμολογία ύστερα και από εκείνη του κοινού 162 βαθμούς κατετάγη δεύτερη.

Η Κυβέλη με συνολική βαθμολογία ύστερα και από εκείνη του κοινού 169 βαθμούς αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού και το απόλυτο Greece’s Next Top Model.

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels! Και φυσικά, συνεχίζεται η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, που προσφέρει ένα συμβόλαιο για τον νικητή ή τη νικήτρια του GNTM 4.