Πώς αιτιολόγησε ο Νίκος Μουτσινάς την απουσία συνεργάτη του στο «Καλό Μεσημεράκι»

Πώς αιτιολόγησε ο Νίκος Μουτσινάς την απουσία συνεργάτη του στο «Καλό Μεσημεράκι»

Η τοποθέτηση του παρουσιαστή

Με απουσίες από συνεργάτες έγινε το «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς έπρεπε να αιτιολογήσει τι συνέβη.

Στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής, ο ηθοποιός και παρουσιαστής φρόντισε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το νέο «χτύπημα»  από τον κορονοϊό που δέχθηκε η εκπομπή. «Είναι σπουδαίοι και είναι τρεις! Τελικά τρεις, Alca…Τρεις! Περαστικά στον Κωνσταντίνο μας, δυστυχώς διαγνώσθηκε με αυτό το έτσι σύγχρονο και πολύ εντυπωσιακό με την κορόνα».

«Έχουμε κάνει όλοι τεστ και ακόμα είμαστε καλά, θα δούμε βέβαια… Θα δούμε… Υγεία να υπάρχει και η εκπομπή να γίνεται, το βασικό παιδιά! Δεν υπάρχει κάτι πιο βασικό! Είμαστε εδώ, θα κάνουμε κουράγιο, θα λείπουν τα ντραμς, θα πέσουν όλα τα πρόστυχα υπονοούμενα στο κενό. Άμα είστε σπίτι και έχετε κάτι τσίγκινο, χτυπήστε το εσείς, να έρθουμε να συντονιστούμε και να είμαστε εντάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όλα πάνε εξαιρετικά, το νιώθουμε, το βλέπουμε… Είναι ο μήνας των Χριστουγέννων. άσχετα αν εμείς ζούμε τον μήνα των παθών του Πάσχα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το zappit: