Ιάσονας Μανδηλάς: Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος

Ιάσονας Μανδηλάς: Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος

Η εξομολόγηση του γνωστού τραγουδιστή και χορευτή

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Ιάσονας Μανδηλάς στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι, να μην λέω την αλήθεια μου. Να ζητήσω συγγνώμη για τις φορές που έχω πει ψέματα. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να απαντώ σε ερωτήσεις του τύπου “τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Έχεις κοπέλα αυτή την περίοδο;”», υποστήριξε ο γνωστός τραγουδιστής και χορευτής.

«Πάντα μου ήταν δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις, είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος. Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή», επεσήμανε εμφατικά, προσθέτοντας με νοημα πως «Οι γονείς μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και το έδαφος ήταν έτοιμο για να τους το αποκαλύψω. Οι γονείς μου γνωρίζουν τη σχέση μου, πηγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό, περνάμε Χριστούγεννα μαζί. Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό που δεν υπάρχει κόσμος».