Σπαλιάρας: Είναι λάθος να ασχολείσαι με το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα

Σπαλιάρας: Είναι λάθος να ασχολείσαι με το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα

«Έπαιξα στο Netflix κι αυτό δε αλλάζει, ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ»

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί για το υποκριτικό του ταλέντο και όχι μόνο και πως τα αντιμετωπίζει, μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Δεν υπάρχει ρατσισμός για την εξωτερική εμφάνιση; Μόνο εγώ το έχω περάσει αυτό; Λατρεύουμε να πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος που είναι εμφανίσιμος, είναι μόνο αυτό. Μάλλον μας βολεύει να πιστεύουμε, ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος κι έξυπνος. Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας, αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix κι αυτό δε αλλάζει, ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ» ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Τι φταίω εγώ που στην Ελλάδα πουλάνε πιο πολύ οι ερωτικές δηλώσεις, από το να παίξεις σε ένα σίριαλ στην Αμερική; Εγώ εξελίσσομαι. Από το 2015 που έκανα την δήλωση, έχω κάνει τόσα πράγματα» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αναφερόμενος στη δήλωσή που είχε κάνει, ότι είχε βρεθεί στο κρεβάτι με συνολικά πάνω από 4.000 γυναίκες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...