Μάριος Αθανασίου: Αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό

Μάριος Αθανασίου: Αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό

«Μου ήρθε λίγο αργά η ιδέα να γίνω ηθοποιός»

Για τον εαυτό του και τα ριάλιτι μίλησε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Tα ριάλιτι είναι μια μόδα που περνάει, η μυθοπλασία δεν είναι. Μία σειρά δεν μπορεί να τη βαρεθεί. Το πρώτο Big Brother με τον Τσάκα και τον Πρόδρομο έχω δει, τίποτε άλλο δεν έχω δει τόσο πολύ. Το Bachelor είναι λίγο περίεργο. Να έχεις ένα γαμπρό για πολλές κοπέλες, που τις φιλάει όλες για να δει ποια του ταιριάζει» είπε ο Αθανασίου.

«Είναι δύσκολο να πω πώς είμαι σαν πατέρας, αλλά με έχει καθορίσει ότι μεγάλωσα με τη μητέρα μου σε ένα κομμωτήριο και με γυναίκες. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ιδιαίτερα καλός μαθητής» είπε και πρόσθεσε ότι «μου ήρθε λίγο αργά η ιδέα να γίνω ηθοποιός. Στο γυμνάσιο Λύκειο είχα καταλάβει ότι μου αρέσει ο χώρος. Ενδιαφερόμουν για τη σκηνοθεσία. Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να πάω σχολή Ικάρων», ανέφερε ο Αθανασίου, καταλήγοντας χαριτολογώντας πως με την συμμετοχή του στην σειρά «Αέρινες Σιωπές» του βγήκε... το απωθημένο.