La Casa De Papel: Στα «σκαριά» κορεατική εκδοχή της σειράς που σάρωσε στο Netflix

La Casa De Papel: Στα «σκαριά» κορεατική εκδοχή της σειράς που σάρωσε στο Netflix

Δείτε το βίντεο

Μια εξέλιξη που ίσως χαροποιήσει τους απανταχού θαυμαστές της σειράς «La Casa De Papel»  του Netflix είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μετά την ισπανική σειρά που έσπασε τα ταμεία, φαίνεται πως έρχεται μια άλλη εκδοχή κορεατικής προέλευσης.

Ειδικότερα, ο Park Hae-soo, που έγινε γνωστός από το Squid Game, αποκάλυψε ότι θα υποδυθεί τον «Berlin», που είχε αρχικά ενσαρκώσει ο Πέδρο Αλόνσο.

«Χαιρετώ τους φαν του Netflix σε όλο τον κόσμο», λέει βγάζοντας τη γνωστή μάσκα του Νταλί. «Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro», προσθέτει.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει την αγάπη τους για τη σειρά. Ελπίζω η κορεάτικη εκδοχή μας να λάβει επίσης την αγάπη και την υποστήριξή σας», είπε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας: «Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω σε μια τόσο υπέροχη σειρά και πάνω από όλα, να υποδυθώ τον Berlin, αυτό τον καταπληκτικό χαρακτήρα».

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον Πέδρο Αλόνσο που του έδωσε τη «διάσημη μάσκα» και υποσχέθηκε να ανταποδώσει. Η είδηση της κορεατικής διασκευής του La Casa de Papel αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο. Ο δημιουργός της σειράς Alex Pina θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός ενώ ο Kim Hong-sun θα σκηνοθετήσει το σενάριο που επιμελείται ο Ryu Yong-jae.