Μπιμπίλας: Από τι να προστατέψω τον Σερβετάλη; Απ’ το ότι εγκατέλειψε ένα θέατρο;

Μπιμπίλας: Από τι να προστατέψω τον Σερβετάλη; Απ’ το ότι εγκατέλειψε ένα θέατρο;

«Ξέρετε τι bullying έχω δεχθεί επειδή λέω κάντε το εμβόλιο; μέχρι που μου έχουν πει ότι με πληρώνει η κυβέρνηση»

«Πολλοί ηθοποιοί μη εμβολιασμένοι δουλεύουν στα θέατρα και αν κάποιος απολυθεί και το καταγγείλει πηγαίνουμε στην Επιθεώρηση Εργασίας, αν κάποιος δεν το καταγγείλει, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτούς που αφήνει το θέατρο να δουλεύουν χωρίς να είναι εμβολιασμένοι και δεν ανήκουν στο Σωματείο από τι να προστατευτούν; Μου γράφουν στο facebook ότι δεν προστατεύω τον Σερβετάλη. Από τι να τον προστατέψω; Από το ότι εγκατέλειψε ένα θέατρο; Από το ότι δεν είναι μέλος του Σωματείου και δεν θέλει να είναι;» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αναφερόμενος στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

Το Σωματείο των Ηθοποιών έχει κάνει μια προτροπή προς τους ηθοποιούς να κάνουν τα εμβόλια, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στα θέατρα, σημείωσε ο κ. Μπιμπίλας.

«Έχουμε πολλά προβλήματα σε πολλά θέατρα γιατί απολύονται οι μη εμβολιασμένοι και τους προστατεύουμε πηγαίνοντας στην Επιθεώρηση Εργασίας».

Αναφερόμενος στις κριτικές εναντίον του κ. Σερβετάλη, στο διαδίκτυο, ο κ. Μπιμπίλας σημείωσε πως αυτή είναι η κατάσταση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ και ο ίδιος έχει υπάρξει θύμα. «Ξέρετε τι bullying έχω δεχθεί επειδή λέω κάντε το εμβόλιο; μέχρι που μου έχουν πει ότι με πληρώνει η κυβέρνηση, που είναι πολύ σαφές ότι εγώ ανήκω στην αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτό το θέατρο από το οποίο ο κ. Σερβετάλης αποχώρησε θέλουμε να προστατέψουμε τους άλλους ηθοποιούς. Ο παραγωγός είναι από τους πολύ καλούς. Βεβαίως έχει συνυπευθυνότητα που αποφάσισε να ακούσει τον κ. Σερβετάλη και έβαλε αυτούς τους όρους που η εξουσία της αναγνωρισιμότητας του δίνει, γιατί αν ήταν άσημος ηθοποιός δεν θα τολμούσε να πει στον παραγωγό ότι θα σηκωθώ να φύγω αν η κυβέρνηση κάνει αυτό. Εξαιτίας του ότι είναι πρωταγωνιστής μπορεί και το κάνει. Εμείς προστατεύουμε τους ηθοποιούς από την δουλειά τους, όχι όταν την αφήνουν μόνη τους. Ο παραγωγός είναι πολύ εντάξει, μου είπε ότι θα εξακολουθήσει να πληρώνει τους ηθοποιούς μέχρι να βρει αντικαταστάτη. Σε περίπτωση που δεν βρει θα τους αποζημιώσει».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Ένα μεγάλο "μπράβο" στον κύριο Σερβετάλη για την απόφασή του να αφήσει στα κρύα του λουτρού συνάδερφους ηθοποιούς. "Μπράβο" στην κυρία Μπάρμπα και την κυρία Αναστασοπούλου για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς αυτόν. "Έδωσαν" ένα μεγάλο χαστούκι στην κυβέρνηση για τα μέτρα που εφαρμόζουν για τους ανεμβολίαστους. Αυτή είναι "επανάσταση". Βέβαια... Αφού να φανταστείτε κλονίστηκε όλη η ανθρωπότητα.
    Λοιπόν για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εσείς όλοι που "ψοφάτε" για αυτοπροβολή και ψευτο ηρωισμούς καλό θα ήταν να κοιτάξετε να βελτιώσετε την δυσάρεστη θέση στην οποίαν έχουν περιέλθει οι συνάδερφοί σας. Πήρατε θέση για τους συνανθρώπους που πεθαίνουν αβοήθητοι μη αποδεχόμενοι ιατρική βοήθεια στα νοσοκομεία από τον φονικό ιό ακολουθώντας τις "ψεκασμένες" ιδέες σας περί άρνησης κλπ; Τι αλήθεια επιδιώκετε; Δηλαδή ο κύριος Σερβετάλης αγάπησε ξαφνικά τους μη εμβολιασμένους και έδειξε με αυτόν τον "ηρωικό" τρόπο την εκτίμησή του αφήνοντας στο έλεος της ανεργίας που μαστίζει τους ηθοποιούς; Ας αφήσουν στην άκρη όλα αυτά τα τραγελαφικά, ας περιμένουν να περάσει η ριμάδα η πανδημία και τότε να κάνουν την επανάστασή τους για την δημόσια υγεία για την δική τους επαγγελματική σταδιοδρομία και για ότι άλλο νομίζουν ότι τους ενοχλεί. Ρε μήπως σας έχουν πει πως όσοι λιγότεροι μείνουν ζωντανοί τόσο καλύτερα θα περνάνε; Κάτι σαν τους φανατικούς μουσουλμάνους που πιστεύουν ότι μετά θάνατο θα έχουν μια χαρισάμενη ζωή. Ντανιασμένους στις ΜΕΘ έχουμε Σερβετάληηηηηη. Έλεος

Παρακαλούμε περιμένετε ...