Άρης Σερβετάλης: Αντιδράσεις για την αποχώρησή του από παράσταση μόνο για εμβολιασμένους

Άρης Σερβετάλης: Αντιδράσεις για την αποχώρησή του από παράσταση μόνο για εμβολιασμένους

Άδωνις Γεωργιάδης: Αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του γιατί δεν περνάει το δικό του;

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στο θέατρο Κιβωτός, λόγω των νέων μέτρων που από σήμερα τίθενται σε ισχύ και απαγορεύουν σε ανεμβολίαστους την είσοδό τους και στα θέατρα.

Μετά την απόφαση αυτή η παράσταση διακόπτεται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως ηθοποιός και όχι ως πρόεδρος του ΣΕΗ, διαφώνησε κάθετα, δήλωσε σοκαρισμένος και χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την κίνηση Σερβετάλη.

«Πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται τις συνέπειες στους άλλους», υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που περνούν οι ηθοποιοί την περίοδο της καραντίνας.

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί…οκ. Διαφωνεί με μία Κυβερνητική απόφαση…οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη Χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Η παραγωγή της παράστασης σε ανακοίνωσή της σημείωσε πως γνώριζε από τον Αύγουστο την άποψη του Άρη Σερβετάλη, σέβεται την απόφασή του και «θα κάνει τα πάντα για να συνεχιστεί η παράσταση με κάποιον άλλον».

Παρακαλούμε περιμένετε ...