Η Πέννυ Μπαλτατζή τα… χώνει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Πέννυ Μπαλτατζή τα… χώνει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

«Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες»

Μόνο μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα, στο σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα, η Πέννυ Μπαλτατζή αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυκτερινό κέντρο. Στην εκπομπή Love It, όπου παρουσιάστρια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, μετέφεραν ρεπορτάζ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ένας από τους λόγους της αποχώρησης ήταν ότι στην αφίσα που κυκλοφόρησε εμφανιζόταν ως guest, ενώ υπήρχαν και κάποια άλλα προβλήματα που όμως δεν είχαν να κάνουν, ωστόσο, με την Πέγκυ Ζήνα.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του θέματος στο Love It, η Πέννυ Μπαλτατζή αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και στην ουσία τα... έχωσε στην εκπομπή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες… Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρώτα απ’ όλα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Αποχωρώ και λυπάμαι γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει», έγραψε η Πέννη Μπαλτατζή.