Σε καραντίνα η Νίκη Λυμπεράκη λόγω κορονοϊού: Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε κάνει το εμβόλιο

Σε καραντίνα η Νίκη Λυμπεράκη λόγω κορονοϊού: Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε κάνει το εμβόλιο

«Νοσήσαμε σχεδόν χωρίς συμπτώματα», είπε η δημοσιογράφος του Mega

Τη δική της αγωνία με τον κορονοϊό πέρασε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία όμως είχε ελαφριά συμπτώματα, λόγω του εμβολιασμούς της, όπως τόνισε. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA βρίσκεται σε καραντίνα.

«Τόσο εγώ όσο ο σύντροφος μου και η μητέρα μου είμαστε ευγνώμονες που έχουμε κάνει το εμβόλιο. Είμαστε ευγνώμονες που νοσήσαμε σχεδόν χωρίς συμπτώματα. Δηλαδή το περάσαμε όλοι στο σπίτι, με αποκλεισμό και δεν μας είναι σαφές πως κολλήσαμε αν και είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε η Νίκη Λυμπεράκη στην εμπομπή Live News και συνέχισε:

«Το μεγάλο μας άγχος και το δικό μου και του συντρόφου μου ήταν να μην έχει διασπαρεί εξαιτίας μας ο ιός στους εργασιακούς χώρους. Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση πια, καθώς έχουν περάσει πολλές μέρες, Εμείς είμαστε σχετικά νέοι άνθρωποι, Νίκο, δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και οι πιθανότητες λένε ότι θα το περνούσαμε ελαφριά σε κάθε περίπτωση. Το ότι δεν πήραμε άνθρωπο στο λαιμό μας με αυτή την κατάσταση είναι πραγματικά το μείζον.

Είχα μια ίωση τις προηγούμενες ημέρες, είχα κάνει έξι τεστ πρωί και βράδυ γιατί φοβόμουν μήπως ήταν κορονοϊός και δεν ήταν. Θέλω λοιπόν να πω ότι ο κορονοϊός συγκριτικά με την ίωση που προηγήθηκε ήταν κάτι πολύ ελαφρύ. Το μόνο που είχαμε, εμένα μου κράτησε δυο μέρες και του συντρόφου μου λίγο παραπάνω, ήταν η αγευσία, η αοσμία και ένα γενικευμένο αίσθημα κόπωσης».