Πετρογιάννη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μηδένιζε ανθρώπους

Πετρογιάννη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μηδένιζε ανθρώπους

Η συνεργάτης της εκπομπής «Πρωινό» ξέσπασε για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας στον Alpha

«Κόλαφος» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όσα είπε σήμερα, με αφορμή όσα δήλωσε για την παρουσιάστρια η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η δημοσιογράφος και συνεργάτης στην εκπομπή «Πρωινό» Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία εργαζόταν στον Alpha την επίμαχη περίοδο που ακούγονταν διάφορα περιστατικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους. Μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο, μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι, χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους, να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε "πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή, δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι"», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες, οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι, που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι, που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...