Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για την «Ανέτ» και το τέλος της

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για την «Ανέτ» και το τέλος της

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στο σήριαλ, το ελληνικό #ΜeToo και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», το ελληνικό #ΜeToo και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όσον αφορά στη δημοφιλή σειρά του Ant1, η ίδια αποκάλυψε, ότι της είχε γίνει πρόταση να παραμείνει στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά δεν υπήρξε συμφωνία για τον τρόπο που θα έφευγε η τηλεοπτική «Ανέτ». «Μου έγινε μια πρόταση, να είμαι στην αρχή του τρίτου κύκλου και δεν συμφωνήσαμε στον τρόπο, που έβλεπε την Ανέτ για τους τρεις πρώτους μήνες και συμφωνήσαμε, ότι το καλύτερο θα ήταν να φύγω στο τέλος του χρόνου εκείνου, με έναν άλλον τρόπο, που είναι και εξαιρετικός νομίζω, από την άλλη εκδοχή που θα έμενα άλλους τρεις μήνες και θα πήγαινε κάπου αλλού το πράγμα», είπε η ηθοποιός.

«Η Ανέτ θα έφευγε με άνοια» αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη και συμπλήρωσε:. «Οπότε, επειδή είχα στήσει όλο τον ρόλο πάνω στο πνεύμα της Ανέτ και στον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων, θα ήταν σαν να μου έφευγε ο ρόλος μέσα από τα χέρια μου. Επειδή είχα ζήσει και την μητέρα μου 13 χρόνια, δεν έβλεπα πώς θα μπορούσα να προσφέρω κάτι σε αυτή την εκδοχή».

Όσον αφορά στο θέμα του ελληνικού #ΜeToo, επισημαίνει ότι η στάση της ίδιας απέναντι στο Πέτρο Φιλιππίδη (σ.σ. τον είχε διώξει από θεατρική παράσταση για ανάρμοστη συμπεριφορά) ήταν ουσιαστική, που λειτούργησε ως «φωτοβολίδα που την είδε όλος ο κόσμος». Τονίζει δε κατηγορηματικά πως «κανένας δεν επιτρέπεται να μπαίνει στην ψυχική και τη σωματική ελευθερία του άλλου, να αγγίζει την ψυχή και το σώμα του γιατί είναι έγκλημα».

«Ο σεβασμός στον πόνο που νιώθει κανείς, δεν του επιτρέπει να ρημάξει τη ζωή κάποιου άλλου» συμπληρώνει. «Κατανοώ αυτόν που έχει πρόβλημα, αλλά δεν επιτρέπω κανείς να αγγίξει μια καθαρή ζωή», επεσήμανε η κ. Δανδουλάκη.

Η ζωή της με τον Μάριο Πλωρίτη

«Η πιο ωραία και πλήρης εποχή της ζωής μου, ήταν όλα τα χρόνια που ήμουν με το Μάριο Πλωρίτη. Όταν τον έχασα, έπαθα κατάθλιψη, έχασα τον εαυτό μου», δηλώνει και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί του.

Για το ότι δεν έγινε μητέρα, ξεκαθαρίζει πως ήταν τυχαίο και δεν ήταν απόφασή της, καθώς ο άνθρωπός της, Μάριος Πλωρίτης, ήταν ήδη παντρεμένος. «Δεν μπορούσε να εκτεθεί ο Μάριος. Από τα 32 χρόνια που ήμασταν μαζί, τα 20 τα ζήσαμε χώρια. Τελικώς βέβαια αναλογίστηκα, πως άμα ήθελα πολύ ένα παιδί, θα τα είχα αψηφίσει όλα» αναφέρει, με ένα νοσταλγικό τόνο.

Εξηγεί πως έναν χρόνο αφότου έφυγε από τη ζωή η πρώην σύζυγος του Μάριου Πλωρίτη, αποφάσισαν να παντρευτούν , καθώς όσο ήταν εν ζωή, την ένιωθε ως συγγενή του και εκτίμησε ιδιαίτερα, που ο Μάριο Πλωρίτης στάθηκε δίπλα της με το πρόβλημα υγείας που είχε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...