Συγκλονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη: Το αυτοκίνητο σταμάτησε, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω

Συγκλονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη: Το αυτοκίνητο σταμάτησε, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω

Τι έλεγαν οι γιατροί στην ηθοποιό και την αποθάρρυναν ότι θα γεννήσει την κόρη της - Δείτε το βίντεο

Στην εκπομπή «Μαμα-δες», που προβληθεί προσεχώς, φιλοξενήθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενεί και η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθει στον κόσμο η κόρη της. Η περιγραφή της είναι συγκλονιστική.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έγινε με την Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί στους οποίους είχα πάει. Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί».

«Την ώρα που μου το έλεγε αυτό ο γιατρός ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφο μου,. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει, μου είπε «για σένα έχει τελειώσει, Πέγκυ μου, αυτό οριστικά». Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω παιδί» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση, «σε παρακαλώ, σταμάτα λίγο στην άκρη». Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.