Ιωάννα Μαλέσκου: Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, άλλαξε η εικόνα μου

Ιωάννα Μαλέσκου: Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, άλλαξε η εικόνα μου

Η παρουσιάστρια για την περιπέτεια που πέρασε στα 20 της χρόνια με τη νευρική ανορεξία

Στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας βρέθηκε πριν από χρόνια η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Love It, με αφορμή την ιστορία που είπε στην εκπομπή η τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία επίσης είχε βρεθεί στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν.

Ειδικότερα, μετά από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε πως «πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. Εξήντα είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά». «Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι "φίλοι" και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων».

«Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. Σε αυτήν είχα δει πώς μπορείς να χάσεις δόντια κτλ… Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, οπότε άλλαξε η εικόνα μου. Το κάτω έμενε στάσιμο. Έπαθα ένα ταρακούνημα… Είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά που είναι για τα δικά μου δεδομένα σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν εικόνα που με στενοχωρούσε» είπε κλείνοντας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...