Squid Game: Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει το θέμα του β’ κύκλου

Squid Game: Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει το θέμα του β’ κύκλου

Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης περιμένει την έγκριση από το Netflix

Φανατικό κοινό που ψάχνει την κάθε λεπτομέρεια και αναπτύσσει διάφορες θεωρίες για την εξέλιξη της σειράς έχει δημιουργήσει το Squid Game στο Netflix, μετά την τεράστια επιτυχία του. Όλοι ανυπομονούν να μάθουν πάντως, αν θα γυριστεί  δεύτερος κύκλος και ο  Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης δίνει απαντήσεις για όλα.

Μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες που κυκλοφορούν, είναι για το θέμα των φρουρών στις εγκαταστάσεις. Λέει λοιπόν, ότι ανάλογα με το χρώμα της κάρτας που επιλέγει ο καθένας στο παιχνίδι με τα χρήματα και τα χαστούκια στο μετρό, κατηγοριοποιείται ως παίκτης ή ως φρουρός. Με κόκκινη κάρτα γίνεται παίκτης, ενώ αν επιλέξει την μπλε κάρτα γίνεται φρουρός.

Σε συνέντευξη του στην Κορέα, ο σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, ρωτήθηκε για το θέμα και κατέρριψε τη θεωρία, επισημαίνεται στο roxx.gr. 

«Κάποιοι από τους τηλεθεατές έχουν σίγουρα πιο δημιουργικό μυαλό από εμένα. Όχι δεν ισχύει αυτή η θεωρία» τόνισε και αποκάλυψε ότι η έμπνευση για τις κάρτες ήρθε από ένα παλιό παραμύθι της χώρας για ένα φάντασμα που προσφέρει ένα μπλε και ένα κόκκινο χαρτομάντηλο σε ανθρώπους αλλά στο τέλος τους σκοτώνει όποια επιλογή κι αν κάνουν.

Ο σκηνοθέτης μίλησε και για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης σεζόν και την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η ιστορία.

«Αν μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε, μία από τις ιστορίες που θα ήθελα να πω είναι του frontrunner, του πρώην αστυνομικού που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω ότι το θέμα με τους αστυνομικούς δεν αφορά μόνο την Κορέα. Το βλέπω στις ειδήσεις παγκοσμίως. Είναι ένα θέμα που θέλω να αναδείξω. Ίσως στη δεύτερη σεζόν να μιλήσω περισσότερο για αυτό» τόνισε.

Με 144 εκατομμύρια χρήστες του Netflix να έχουν δει ολόκληρο ή μέρος του Squid Game, ο Hwang Dong-hyuk δεν θα πρέπει να έχει αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν αλλά για το πότε αυτή θα ανακοινωθεί.