Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει σε ώρα έκπληξη στον Ant1

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει σε ώρα έκπληξη στον Ant1

Πότε θα κάνει πρεμιέρα - Μαζί επιστρέφει και το «Βινύλιο»

Επιστρέφουν στον Ant1 «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», όπως προαναγγέλλει, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες, το πρώτο τρέιλερ για τις δύο εκπομπές.

Στο τρέιλερ πρωταγωνιστούν τηλεθεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που στέλνουν την αγάπη τους και τους χαιρετισμούς τους στην τηλεοπτική παρέα του Αντώνη Κανάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, το «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και όχι λίγο πριν τα μεσάνυχτα όπως στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Ant1

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του. Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες.

Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα” αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβρη και η σατιρική εκπομπή θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δηλαδή στις 20:00.

Παρακαλούμε περιμένετε ...