«Ρουκ Ζουκ»: Εξώδικο ΠΑΟΚ σε ΑΝΤ1 για την… Βουλγαρία – Η απάντηση του καναλιού

«Ρουκ Ζουκ»: Εξώδικο ΠΑΟΚ σε ΑΝΤ1 για την… Βουλγαρία – Η απάντηση του καναλιού

«Πολύ σοβαρό λάθος, είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε επεισόδιο της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ» όπου έγιναν αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας».

Πιο συγκεκριμένα κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω εξωδίκου προς τον ΑΝΤ1 απαίτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας».

Ο ΑΝΤ1 με σημερινή ανακοίνωση του κάνει λόγο για «πολύ σοβαρό λάθος».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «RoukZouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

1
σχόλιο
  1. avatar Όνομα

    Δεν είναι ζωντανή εκπομπή και παρόλο αυτό το έδειξαν..χμ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...