Δημήτρης Καμπουράκης: Έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές

Δημήτρης Καμπουράκης: Έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές

«Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό».

«Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές», τόνισε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ».

Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ τόνισε ότι «στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια είναι αυτό και λίγο απρόσμενο. Δηλαδή όταν πρωτοξεκίνησε αυτό λες, "πού ζούμε;". Μετά το συνηθίζεις».

«Φυσικά και έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό. Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό».

«Για δυο τρία χρόνια σταμάτησα από την τηλεόραση όταν έκλεισε το MEGA. Ήμουν και λίγο επιλεκτικός, μου έκαναν κάποιες ψευτοπροτάσεις από δω και από κει, δεν ξέρω γιατί αλλά τα άφησα για λίγο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.