Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο Αλέξης Παππάς με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο Αλέξης Παππάς με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο

Τι είπε η δημοσιογράφος για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor

Τους συμπαίκτες της στο Survivor σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό» η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον νυν Bachelor, Αλέξη Παππά.

«Με τον Αλέξη Παππά κάναμε συζητήσεις γύρω από τη φωτιά, κοιτούσε στο επίμαχο σημείο. Μου έλεγε διάφορα πράγματα, του τύπου, αν είμαι ελεύθερη ή αν έκανα σχέση πώς θα μου φαινόταν. Γενικότερα, φαινόταν ελεύθερος και του είχα πει off camera, πως εγώ είμαι πιο τρελή από εκείνον, εάν κάνει κίνηση ή εάν πει κάτι μπροστά στην κάμερα, θα του έβαζα χέρι. Δεν θα μπορούσα να τον δω διαφορετικά» ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Σχολιάζοντας την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο «Bachelor» είπε: «Ο Άλεξ καλά το πάει το έργο, ξέρει να "παίζει" τις γυναίκες. Είναι εύγλωττος, μιλάει άπταιστα ελληνικά. Έχει υπέροχη ροή του λόγου, αλλά πραγματικά θέλω να μάθω, ποιος είναι ο σεναριογράφος που τα γράφει αυτά».

Φάουλ του Κώστα Παπαδόπουλου για την «αρσενική βιζ...τα της Ελλάδας»

Η Ελίζαμπεθ ερωτήθηκε και για την πρόσφατη δήλωση του επίσης πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Παππά «την πιο ακριβή αρσενική βιζ...τα της Ελλάδας». «Τον συμβουλεύω πολλές φορές, γιατί δεν ξέρει να μιλάει μπροστά στην τηλεόραση. Πρέπει να προσέχει τα λόγια του. Ήταν φάουλ αυτό που είπε» σχολίασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δεν έχω ρήτρα από την Acun Medya

«Έμαθα για το εξώδικο που του εστάλη» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφερόμενη στο εξώδικο που έστειλε η Acun Medya στον Τζέιμς Καφετζή λόγω της συμμετοχής του Just2Us.

«Απ’ όσο γνωρίζω δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις η Acun Medya με τον Τζέιμς Καφετζή και αυτό είναι, γιατί έφυγε νωρίς από το παιχνίδι και τους κρέμασε. Εγώ δεν έχω ρήτρα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην κάμερα του «Πρωινού».