ΣΚΑΪ: Προς πρόωρο τέλος Big Brother, Top Chef και Κάτι Ξαναψήνεται

ΣΚΑΪ: Προς πρόωρο τέλος Big Brother, Top Chef και Κάτι Ξαναψήνεται

Σε διορθωτικές κινήσεις φέρεται να προχωρά στο πρόγραμμά του ο σταθμός

Σε διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμά του φέρεται να προχωρά ο ΣΚΑΙ, καθώς η μυθοπλασία έχει κερδίσει την τηλεθέαση έναντι των reality και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή "Πάμε Δανάη" του Mega, θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ατζούν Ιλιτζαλί και της διοίκησης του ΣΚΑΙ, σχετικά με το μέλλον των τηλεοπτικών εκπομπών και reality του σταθμού.

Ειδικότερα, στο κομμάτι της απόδοσης στους πίνακες τηλεθέασης, υπάρχει έντονος προβληματισμός στο κανάλι του Φαλήρου για το Big Brother, τα καθημερινά επεισόδια, αλλά και τα live, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά χαμηλά. Ο προβληματισμός αφορά κυρίως σε διορθωτικές κινήσεις σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και όχι για τους παρουσιαστές των live του ριάλιτι.

Επιλέον, πληροφορίες αναφέρουν, πως υπάρχει η εντύπωση, ότι η περσινή χρονιά του Big Brother ήταν περισσότερο «ιντριγκαδόρικη», καθώς η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου έδινε έναν διαφορετικό τόνο στο reality. Δεδομένων των συνθηκών, υπάρχουν σκέψεις για συμπίεση των επεισοδίων, ώστε να υπάρξει ένα πιο σύντομο φινάλε, καθώς στις 15-17 Δεκεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το Survivor.


Αλλά και το Top Chef θα ολοκληρωθεί νωρίτερα, λόγω της επιστροφής του Survivor, στην κλασική μορφή του. Επιπλέον, στην απογευματινή ζώνη υπάρχει το Κάτι Ξαναψήνεται, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το οποίο πιθανότατα να μην συνεχίσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν. Υπάρχουν σκέψεις, ο Τούρκος παραγωγός να εισάγει ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι, με γραφεία και πολυκατοικίες, που κάνει μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία.

Επικρατέστερο πρόγραμμα για να προταθεί, είναι η επιστροφή του My style Rocks και υποψήφια για την παρουσίαση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ενδεχομένως να μπει και στον χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας, ελληνοποιώντας ουσιαστικά κάποιες σειρές που παίζονται στην τούρκικη τηλεόραση.