Love It: Δάκρυσε η Ιωάννα Μαλέσκου στον… αέρα της εκπομπής

Love It: Δάκρυσε η Ιωάννα Μαλέσκου στον… αέρα της εκπομπής

Η συγκλονιστική ιστορία μιας κοπέλας από τη Θήβα την έκανε να βουρκώσει

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε στην Ιωάννα Μαλέσκου ένα ρεπορτάζ στο «Love It» και έκανε την παρουσιάστρια της εκπομπής να μην κρύψει από την κάμερα τα δάκρυα της.

Η Βάσω Μανωλοπούλου από τη Θήβα, μίλησε στην συνεργάτιδα του «Love It», Σίσσυ Καλλίνη για την ιστορία της καθώς γεννήθηκε χωρίς το αριστερό πόδι. Μέσα από την ιστορία της και την εξιστόρηση της ζωής της, έστειλε το δικό της μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας ενώ αναφέρθηκε εκτός από την εκ γενετής αναπηρία της και στον σύντροφό της.

Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, η συγκίνηση έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του «Love It».

«Ανατρίχιασα»

«Συγκινήθηκα! Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα… Ακούω τη Βάσω και συγκρίνω με εμένα πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου. Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το “αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς”. Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και η φωνή της άρχισε να «σπάει».

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, συμπλήρωσε πως: «Εκεί που εγώ ανατρίχιασα με τον άνθρωπό της, που λέει “ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε”. Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».

«Τέτοια παραδείγματα είναι στη ζωή που συνειδητοποιείς τα απλά πράγματα, αγάπη άνευ όρων ρε παιδιά. Εύχομαι για όλους μας να βρούμε τον άνθρωπο που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή μας και θα μας δεχτεί όπως είμαστε. Αυτό είναι αγάπη!», υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου.