Πέτρος Φιλιππίδης: «Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν», λέει η Νικολέττα Καρρά

Πέτρος Φιλιππίδης: «Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν», λέει η Νικολέττα Καρρά

«Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει»

Στις καταγγελίες που προκάλεσαν «σεισμό» στον χώρο του θεάτρου αλλά και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Καρρά.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά «50-50» αναφέροντας: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά «50-50″. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

Σε σχόλιό της για την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν ξανά υλικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σημείωσε ότι «είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις».

«Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα με σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε. Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν», τόνισε η ηθοποιός.

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό τον χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε-άκου-σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.