Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις φήμες επανασύνδεσής της με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις φήμες επανασύνδεσής της με τον Snik

Τι είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια για τον ράπερ και τη σχέση τους

Για την νέα της εκπομπή στον Alpha, αλλά και για τις φήμες που την θέλουν να έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Snik, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του Ant1 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια, ρωτήθηκε σχετικά με τον Snik και μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους, για το αν είναι και πάλι μαζί. Και ήταν κατηγορηματική, λέγοντας:

«Ποιος τα ξαναβρήκε; Κοίταξε, δεν υπάρχει μόνο ένα δαχτυλίδι στον κόσμο. Από την άλλη, να πω ότι ο Δημήτρης είναι ένα πάρα-πάρα πολύ καλό παιδί και τον αγαπώ πάρα- πάρα πολύ και ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ μας, υπάρχει αγάπη. Είμαστε δύο άνθρωποι, που συνεννοούμαστε ωραία. Ό,τι κι αν συμβαίνει, εμείς είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και ας λέγεται ό,τι θέλετε»,

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η΄ΟΧΙ..? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ''ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ'' ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ..? ==ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ''ΕΠΕΣΑΝ'' ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ..? ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΚΙΤΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ Κ Α Μ Ι Α ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ..! ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ'' ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ , ΠΟΛΕΜΟΥΣ , ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΛΠ...ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...!

Παρακαλούμε περιμένετε ...