Μαίρη Χρονοπούλου: Πρώτη συνέντευξη μετά από 25 χρόνια – Χαμός στο Twitter

Μαίρη Χρονοπούλου: Πρώτη συνέντευξη μετά από 25 χρόνια – Χαμός στο Twitter

«Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ο πατέρας που δεν είχα»

Την πρώτη της ζωντανή συνέντευξη για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στην προσωπική της ζωή, στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Στη δουλειά ήμουν καλοντυμένη, στη ζωή με φόρμες. Λίγους φίλους είχα από τη δουλειά. Με το ζόρι έγινα ηθοποιός. Δεν με ενδιέφερε το θέατρο. Το θεωρώ λίγο που έγινα σταρ του σινεμά. Τρελαινόμουν για το μπαλέτο» περιέγραψε.

«Πάντα ξεχώριζα τη δουλειά από τη ζωή. Είχα άλλους φίλους που δεν ήταν της δουλειάς. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ο πατέρας που δεν είχα. 52 χρόνια φιλίας κλείναμε τη μέρα που πέθανε. Ήταν τα πάντα για μένα, δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Ήταν αδερφός μου», εξομολογήθηκε.

«Ήθελα να γίνω μπαλαρίνα, ήταν τόσο γελοίο, ήμουν 1,75. Μόνο ο Σβαρτζενέγκερ μπορούσε να με σηκώσει. Λάτρευα τον χορό. Τρελαινόμουν για το μπαλέτο. Αγάπησα τα λάθη μου. Και τώρα τα αγαπώ» είπε.

Παράλληλα, η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε ότι έχει λογαριασμό στο Instagram με τον οποίο ασχολείται αποκλειστικά εκείνη. «Ελέγχω κάθε κόμμα, κάθε τελεία που θα μπει. Απαντώ και σε ερωτήσεις που δέχομαι. Αλλά μόνο στους καλοπροαίρετους» είπε.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Σεισμός» στο Twitter

Φυσικά στο Twitter τα σχόλια για τη συνέντευξη έπεσαν «βροχή» και ήταν αποθεωτικά για την αγαπημένη ηθοποιό.