Επιστρέφει στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου

Επιστρέφει στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού - Ποιοι θα είναι στο πλευρό της

Στο δυναμικό του Alpha ανήκει πλέον η Κατερίνα Καινούργιου και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή που θα παρουσιάσει είναι γεγονός.

Η Κατερίνα Καινούργιου γίνεται… Super και θα έχει στο πλευρό παλιούς γνωστούς αλλά και καινούργιους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θα βρίσκονται οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλόπουλος, Χάρης Λεμπιδάκης, Μάρα Μεϊμαρίδη, Κατερίνα Λένη κα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα εκπομπή

Είστε έτοιμοι; Έρχεται η Super Κατερίνα, το πιο super πρωινό, τηλεοπτικό μαγκαζίνο με την πιο super παρέα! Φρέσκο, χαρούμενο, συναρπαστικό, ενημερωμένο, καθηλωτικό, συναισθηματικό και πολύ πολύ αληθινό!

Η Κατερίνα Καινούργιου, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μας υποδέχεται, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας!Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει!

Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού!

Στο πλάι της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση!

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής, με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Και πώς θα γίνεται πιο νόστιμη η μέρα; Με την Κατερίνα Λένη!

Ο μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό του σχόλιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!

Super Κατερίνα από τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 π.μ. στον Alpha!