Βαγγέλης Περρής: Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ

Βαγγέλης Περρής: Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ

Καυστικές ατάκες από τον δημοσιογράφο στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»

Καυστικός απέναντι στην Ιωάννα Μαλέσκου για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Περρής. «Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της Ιωάννας Μαλέσκου. Δηλαδή, νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια», είπε ο ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», όπου σχολίασε αρκετά από τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, όπως πάντα, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε τα εξής: «Τη θυμόμαστε ως Μενεγάκη της Κρήτης. Μια χαρά. Η ομάδα είναι νέα, ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον… καλύτερο τρόπο, με αγκαλιές, φιλιά, εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται στις εκπομπές, που κάνουν δεσμούς αίματος και μετά δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο… #not.

Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της Ιωάννας Μαλέσκου. Δηλαδή, νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν. Απλώς νομίζω είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη».

«Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό χαρτί της Ιωάννας;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη και ο Βαγγέλης Περρής δεν άφησε πολλά περιθώρια: «Το οριεντάλ. Το οριεντάλ. Ήταν μια στιγμή πάρα πολύ sexy».