Ξεσπάθωσε ο Τσαλίκης για Big Brother: Με κοροϊδέψανε, νιώθω αηδία, θα το πάω μέχρι τέλους

Ξεσπάθωσε ο Τσαλίκης για Big Brother: Με κοροϊδέψανε, νιώθω αηδία, θα το πάω μέχρι τέλους

«Ο ΣΚΑΪ σας κορόιδεψε όλους» - Εξώδικο του σταθμού στον τραγουδιστή

«Άστραψε και βρόντηξε» το πρωί της Παρασκευής (09/07) ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη λύση του συμβολαίου του για την παρουσίαση του Big Brother, με τον σταθμό να θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης.

Μιλώντας στο MEGA, ο τραγουδιστής τόνισε ότι νιώθει «πολύ μεγάλη στενοχώρια, πολύ με πείραξε και με έθιξε σαν άνθρωπο. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γιατί η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Από εδώ ξεκίνησε ένα #MeΤοο, ήρθε η Ζέτα Δούκα και άνοιξε την καρδιά της. Παιδιά, κακοποίηση δεν είναι μόνο η σεξουαλική κακοποίηση. Είναι και ο βιασμός της ψυχής ενός ανθρώπου».

«Το ύψιστο μέσο για να διαφυλάξει τη δουλειά του κανείς είναι ένα συμβόλαιο. Είναι ένα συμβόλαιο που σε δεσμεύει εννέα μήνες, από 15 Απριλίου μέχρι τέλη Γενάρη ήμουν δεσμευμένος. Έφτιαξα το πρόγραμμά μου γι’ αυτό και θα ήμουν ο πιο interactive παρουσιαστής του Big Brother», πρόσθεσε.

Big Brother: Ο ΣΚΑΪ σας κορόιδεψε όλους - Μου άνοιξε η μύτη και με έτρεξαν στον καρδιολόγο

Αναφερόμενος στον ΣΚΑ¨Ϊ, αρχικά τόνισε ότι δεν έχει κάτι με το κανάλι, αλλά «με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του ΣΚΑΪ». «Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία. Με κοροϊδέψανε και κοροϊδέψανε τον κόσμο. Ο ΣΚΑΪ σας κορόιδεψε όλους. Μου έδειξαν ένα mail που στην ουσία έλυναν το συμβόλαιό μου, μου άνοιξε η μύτη και με έτρεξαν στον καρδιολόγο», είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορούσα να μιλήσω. Κλείνω ραντεβού με τη Μαραγκουδάκη και δεν πήρα απάντηση. Λες μ[…] της λέω […] Δεν ήμουν καλός στη συμπεριφορά μου. Της είπα ότι το τερατούργημα που βλέπει είναι ο καθρέφτης της συμπεριφοράς της. Τους έδωσα μία εβδομάδα για να μου δώσουν άλλο πρότζεκτ».

Εξώδικο του ΣΚΑΪ στον τραγουδιστή

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΪ έστειλε εξώδικο και του ζητάει χρηματική αποζημίωση. «Ο ΣΚΑΪ έπαιξε ένα παιχνίδι και το παίζει ακόμα» είπε.

«Εγώ δεν θα μίλαγα καθόλου. Χτύπησε το τηλέφωνό μου από πολλούς παρουσιαστές και μου είπαν για απίστευτες συμπεριφορές, για καναλάρχες που διαλύουν ζωές. Αν το κάνουν αυτό σε μένα μετά από 22 χρόνια, τι θα κάνουν στο νεαρό απόφοιτο δημοσιογραφικής σχολής; Αυτό που ρώτησα και τους παρουσιαστές ήταν γιατί δεν μιλάτε; Μου είπαν πως 4-5 πόρτες είναι τα μαγαζιά, δεν μπορείς να κλείσεις πόρτες», πρόσθεσε.

«Θέλουμε να τα βάλουμε με οποιοδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπειά μας, τον επαγγελματισμό μας και την ψυχή μας. Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους», κατέληξε ο τραγουδιστής.