Love It: Η απάντηση της Μαλέσκου στα σχόλια της εκπομπής «Πρωινό»

Love It: Η απάντηση της Μαλέσκου στα σχόλια της εκπομπής «Πρωινό»

Τι είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στα περί καριέρας και Κωνσταντίνου Αργυρού

Θέμα σχολιασμού στην εκπομπή του Ant1 «Πρωινό» έγινε τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να δίνει σήμερα την απάντησή της μέσα από την εκπομπή της Love it.

Συγκεκριμένα, το μέλος της εκπομπής «Πρωινό», Νάνσυ Παραδεισανού, αναφερόμενη στις φήμες για σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μετά την απονομή βραβείου από την παρουσιάστρια στον τραγουδιστή στα MAD Awards, αλλά και στην επιλογή της να τραγουδήσει ένα άσμα του Αργυρού σε πρόσφατη τηλεοπτικής της παρουσία στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, έκανε λόγο για «άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού».

Σήμερα με αφορμή τοποθέτηση στην εκπομπή της Love it της ηθοποιού Βίκυ Κάβουρα σχετικά με τη σχέση που της χρεώνουν με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε την δική της απάντηση στα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του Ant1.

«Πάντως αυτό που είπε η Βίκυ, ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά, αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις. Το θέμα είναι, ότι κάποιοι δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε. Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν, ότι έτσι γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατέληξε δε λέγοντας: «Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη, να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι».