Ιωάννα Λίλη: Η νέα της εκπομπή στο Open

Ιωάννα Λίλη: Η νέα της εκπομπή στο Open

Μαζί της ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Στο OPEN θα βλέπουμε την Ιωάννα Λίλη από τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Η Ιωάννα Λίλη έρχεται στο OPEN και αναλαμβάνει, από τη νέα σεζόν, την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ».

Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Μπορεί ο αθλητής κλειστού στίβου να διαχειριστεί το σκάφος της κωπηλασίας; Τα δυνατά πόδια ενός ποδοσφαιριστή θα τον βοηθήσουν στις δεξιότητες που χρειάζεται το άθλημα των καταδύσεων;

Γέλιο, απρόοπτα αλλά και πολλή δράση σε εξωτερικούς χώρους, σε μία εκπομπή που όπως μαρτυρά και ο τίτλος της κρύβει πολλές «προκλήσεις».  Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος,  θα είναι εκεί για να βοηθάει και να εμψυχώνει τους αθλητές στις νέες προκλήσεις.

Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό. Πώς έφτασαν ως εδώ, τι θυσίες χρειάστηκαν, τι κρατάνε και τι αφήνουνε από αυτό το μαγικό ταξίδι, πώς αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αλλά και πώς διαχειρίστηκαν τις νίκες και τις ήττες τους.

Τα γυρίσματα της νέα εκπομπής του OPEN, «Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ» μόλις ξεκίνησαν και η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της νέας σεζόν.