Friends: Τι πλήγωσε την Κόρτνεϊ Κοξ σε σχέση με τη σειρά

Friends: Τι πλήγωσε την Κόρτνεϊ Κοξ σε σχέση με τη σειρά

Τι είπε σε εκπομπή για το δημοφιλές σήριαλ και τους συμπρωταγωνιστές της

Η Κόρτνεϊ Κοξ συμμετείχε με τις συμπρωταγωνίστριές της, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου, στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM.

Η Κοξ μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα που της προκαλεί το γεγονός ότι είναι η μοναδική από τους έξι πρωταγωνιστές της σειράς Friends  που δεν είχε προταθεί για βραβείο Emmy. «Σίγουρα. Ναι με πληγώνει συναισθηματικά» παραδέχτηκε η Κοξ. «Όταν κάθε μέλος του καστ ήταν υποψήφιο εκτός από εμένα, με πλήγωσε σίγουρα. Ήμουν χαρούμενος για όλους, και τελικά είπα: "Ω, είμαι η μόνη; Αισθάνομαι πληγωμένη"».

Ωστόσο, η ηθοποιός είπε ότι ένιωσε δικαιωμένη, όταν έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την πρώτη σεζόν της επόμενης κωμικής σειράς, στην οποία πρωταγωνίστησε «Cougar Town». «Και τότε το μόνο πράγμα που με έκανε να νιώθω καλά - γιατί όλοι κέρδισαν και πήραν τόσες πολλές διακρίσεις ήταν ότι προτάθηκα την πρώτη χρονιά προβολής της σειράς "Cougar Town" για Χρυσή Σφαίρα. Σήμαινε τα πάντα για μένα» εξομολογήθηκε η Κοξ.

«Ήθελα οι συνάδελφοί μου να με σέβονται και ξέρω ότι οι Χρυσές Σφαίρες δεν είναι απαραίτητα συνάδελφοι μας, αλλά αυτό απομάκρυνε λίγο την πικρία» πρόσθεσε. Ο Στερν ρώτησε αν παρακολουθούσε τις τελετές απονομής των Emmy όλα αυτά τα χρόνια που ήταν υποψήφιοι οι συνάδελφοί της.

«Πάντα!» υποστήριξε. «Θέλω να κερδίζουν, απλώς θέλω να γίνω μέρος αυτού και δεν ήθελα ποτέ να αφαιρέσω τίποτα από κανέναν. Μερικές φορές θέλω να συμπεριλαμβάνομαι σε ορισμένα πράγματα… Και αυτά τα κορίτσια στη σειρά και τα αγόρια άξιζαν κάθε υποψηφιότητα. Θαυμάζω το ταλέντο και των δύο σας. Εννοώ, ακόμη και τώρα, παρ’ όλο που είμαστε τόσο κοντά, ενθουσιάζομαι όταν παρακολουθώ το "The Morning Show" ... Εννοώ, είναι απίστευτο» είπε η Κοξ στην Άνιστον. «Και με εσένα, με ό,τι κάνεις» είπε στην Κούντροου.

Η Κόρτνεϊ Κοξ υπενθύμισε ότι στην πρώτη σεζόν της σειράς «Friends» ήταν υποψήφια για βραβείο People’s Choice και ότι είναι το μόνο μέλος του καστ που έλαβε υποψηφιότητα.