Πορτοσάλτε: Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το «ξεστοκάρισμα» του AstraZeneca

Πορτοσάλτε: Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το «ξεστοκάρισμα» του AstraZeneca

Το «καρφί» του δημοσιογράφου μετά τη νέα σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Για δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα από την κυβέρνηση αναφορικά με τα όσα είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για «ξεστοκάρισμα» του εμβολίου της AstraZeneca έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Τετάρτης (15/06).

«Η κυβέρνηση δικαιώνει τον κ. Τσίπρα τελικά;», ρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε στο στούντιο του ΣΚΑΪ, στον απόηχο της σύστασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το εμβόλιο της AstraZeneca, προκειμένου να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών.

«Δυστυχώς ναι», απάντησε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Ότι θα ερχόταν τώρα η κυβέρνηση να δικαιώσει και τον Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα… Τι άλλο να κάνω; Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πώς είπες μόνο (AstraZeneca);», συμπλήρωσε, μιλώντας παράλληλα για «μπάχαλο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί κριτική για δήλωσή του σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca», είχε αναφέρει.

Στη χθεσινή του συνέντευξη στο STAR, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Μήπως δεν έγινε σωστή διαχείριση με την υπόθεση του AstraZeneca, όπου όλοι κατηγορούσαν εμένα – που δεν είπα και κάτι φοβερό, είπα ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν αλλά εν πάση περιπτώσει πρέπει να δίνεις δυνατότητα επιλογής στους πολίτες για το ποιο εμβόλιο να αξιοποιήσουν».

3
σχόλια
  1. avatar Μητσοτακς

    Αφού δεν έπαθε κανείς τίποτα με το astazeneca γιατί πάνε με τα νερά του Συριζα ? Βάλε τάξι Προτοσάλτε, γέρνει αριστερά η ΝΔ, κάνε κάτι.

  2. avatar Βαγγέλας

    Η ντροπή της χώρας είναι η ΝΔ. Μπράβο μεγάλε πέστα.

  3. avatar Βαγγέλας

    Ας πεθαίνει ο κόσμος απο το astra zeneca ΑΡΚΕΙ να μην δικαιώνει η κυβέρνηση τον κ. Τσίπρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...