Η Nova εμπλουτίζει το μπουκέτο της με την ένταξη του Star HD

Η Nova εμπλουτίζει το μπουκέτο της με την ένταξη του Star HD

Aπό σήμερα όλοι οι συνδρομητές της Nova θα απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται

Η Nova και η Νέα Τηλεόραση Α.Ε., ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας όσον αφορά τη μετάδοση του καναλιού STAR HD από τη δορυφορική και OTT πλατφόρμα της Nova. Aπό σήμερα όλοι οι συνδρομητές της Nova θα απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Η Nova, μέλος του United Group, του κορυφαίου φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από τη συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρία Νέα Τηλεόραση Α.Ε. και την ένταξη του STAR HD στην πλατφόρμα της, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το μπουκέτο της, το οποίο περιλαμβάνει ήδη πάνω από 250 κανάλια με ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά, για να απολαμβάνει όλη η οικογένεια ποιοτικό θέαμα, 24 ώρες το 24ωρο.

Με το STAR HD, η Nova προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές της, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ελεύθερα ελληνικά και διεθνή κανάλια μέσω δορυφορικής και internet μετάδοσης. Το STAR εξέπεμψε για πρώτη φορά το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 4 Δεκεμβρίου του 1993 και από το 1995 μέχρι σήμερα, συγκαταλέγεται συνεχώς ανάμεσα στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας της χώρας μας.

Οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω του αποκωδικοποιητή στο πρόγραμμα του STAR HD, το οποίο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού καθώς προβάλλει τα ιδιαίτερα επιτυχημένα entertainment shows MasterChef και Greece’s Next Top Model, τις καθημερινές εκπομπές και τηλεπαιχνίδια Στη Φωλιά των Κου Κου, Αλήθειες με τη Ζήνα, Shopping Star και Τροχός της Τύχης. Επί πλέον μεταδίδει καθημερινά δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες και ξένες σειρές αλλά και το πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, Starland.

Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, PayTV Executive Director της Nova σχολίασε: «Ημέρα ορόσημο η σημερινή, καθώς η νέα συνεργασία μας με τον Star θα φέρει κοντά στους συνδρομητές μας το πλούσιο πρόγραμμά του, το οποίο θα προσφέρεται με τους πιο εξελιγμένους τρόπους θέασης. Πρόκειται για μία ακόμη ισχυρή προσθήκη στο μπουκέτο της Nova, το οποίο διαρκώς ενδυναμώνεται με νέο και ξεχωριστής σημασίας περιεχόμενο».

O κ. Κάρολος Αλκαλάι, Γενικός Διευθυντής του Star δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το πρόγραμμα του Star εντάσσεται και πάλι, σε μετάδοση High Definition, στις πλατφόρμες και το μπουκέτο της Nova, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο τους, σε όφελος αλλά και διευκόλυνση των συνδρομητών της. Με την ευκαιρία αυτή, καλωσορίζουμε τον όμιλο United στην Ελλάδα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του».

Σχετικά Tags
NOVA