Dead to Me: Τι ξέρουμε για την 3η σεζόν της απίθανης τηλεοπτικής επιτυχίας

Dead to Me: Τι ξέρουμε για την 3η σεζόν της απίθανης τηλεοπτικής επιτυχίας

Η σειρά με την Κριστίνα Άπλγκεϊτ έσπασε τα ταμεία

Είναι αναμφίβολα από τις πιο ιδιαίτερες και απροσδόκητες εμπορικές επιτυχίες του Netflix, όχι επειδή δεν το αξίζει, αλλά γιατί δεν έμοιαζε με τέτοια στις αρχές.

Η κατάμαυρη αυτή κωμωδία που έχει προταθεί για 5 Emmy θα μας πει δυστυχώς αντίο με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο, ρίχνοντας αυλαία στη μακάβρια ιστορία των Τζεν και Τζούντι.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και το ίδιο θα συμβεί και για την ανάρπαστη σειρά, που έφερε τον Γουίλ Φέρελ στον ρόλο του εκτελεστή παραγωγού.

Η τρίτη σεζόν έπεσε κι αυτή θύμα της πανδημίας, γνωρίζοντας μεγάλες καθυστερήσεις. Οι δύο πρώτοι κύκλοι έκαναν πρεμιέρα στο Netflix Μάιο μήνα (του 2019 και του 2020), αυτό δεν θα συμβεί όμως για τον τρίτο.

Στις 8 Μαΐου 2021, η δημιουργός Λιζ Φέλντμαν ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει. Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε να έχουν τελειώσει ως τις αρχές Απριλίου.

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε από το Netflix, οι περισσότεροι ωστόσο εκτιμούν πως δεν πρόκειται να δούμε τον νέο κύκλο πριν από το 2022. Στο πρώτο ή ακόμα και το δεύτερο τρίμηνο του 2022 τον περιμένουν οι ασφαλέστερες εκτιμήσεις.

Το Έχεις Πεθάνει για Μένα έκανε όλο τον κόσμο να αποθεώσει τις Κριστίνα Άπλγκεϊτ και Λίντα Καρντελίνι για τις ερμηνείες τους, αλλά και τη δημιουργό για το μαύρο χιούμορ της.

Και όλοι περιμένουν να δουν πώς θα τελειώσει τώρα αυτή η διεστραμμένη ιστορία...