Netflix: Η σειρά που πρέπει να δεις αν σου έλειψαν τα Φιλαράκια

Netflix: Η σειρά που πρέπει να δεις αν σου έλειψαν τα Φιλαράκια

Αυτοί οι κολλητοί είναι μαζί από το πανεπιστήμιο και μετρούν 20 χρόνια φιλίας

Η σειρά Friends θα παραμείνει πιθανότατα για πολύ ακόμα στον τηλεοπτικό της θρόνο, υπάρχουν ωστόσο αρκετές σειρές που δανείστηκαν τη φόρμα τους για να πουν τις δικές τους ιστορίες.

Μετά το επετειακό επεισόδιο της λατρεμένης σειράς και τη νοσταλγία να έχει αγγίξει κόκκινο, η περίσταση είναι κατάλληλη για να θυμηθούμε μια σειρά που είχε πολύ από Friends εντός της.

Friends from College τη λένε (Παλιοί Συμφοιτητές ο ελληνικός τίτλος) και είναι μια σειρά του 2017, η οποία γνώρισε και δεύτερο κύκλο το 2019.

Είναι μια δημιουργία των Νίκολας Στόλερ και Φράνσεσκα Ντελμπάνκο που θυμίζει στην ατμόσφαιρά της στα Φιλαράκια, καθώς οι συγγένειες δεν εξαντλούνται στο «Friends» του τίτλου.

Κωμωδία είναι φυσικά και έχει να κάνει με το ίδιο θέμα της μακροχρόνιας φιλίας και πώς αυτή αλλάζει και εξελίσσεται στο διάβα του χρόνου.

Μόνο που αυτοί οι παλιοί συμφοιτητές θα τα κάνουν ακόμα μεγαλύτερη μαντάρα, μία συμφορά τη φορά.

«Είκοσι χρόνια μετά την αποφοίτηση, μια ομάδα κολλητών φίλων από το κολέγιο ξανασυναντιέται και ανακαλύπτει ότι η υπόθεση "αγάπη" δεν γίνεται ευκολότερη με τα χρόνια», μας λέει το Netflix στη σύνοψη της σειράς.

Οι παλιοί συμφοιτητές του Χάρβαρντ είναι σήμερα 40άρηδες και προσπαθούν να ισορροπήσουν μέσα στην κινούμενη άμμο του γάμου και της οικογένειας. Αλλά και της ζωής στο χάος της Νέας Υόρκης.

Εδώ το χιούμορ είναι πιο μαύρο σε σχέση με τα Φιλαράκια, θα συναντήσεις ωστόσο τις ίδιες περίπλοκες καταστάσεις και ανατροπές που σου έφερναν το γέλιο στα Friends.

Με φανταστικό cast (Κίγκαν-Μάικλ Κι, Φρεντ Σάβατζ, Νατ Φάξον, Κόμπι Σμόλντερς, Μπίλι Άικνερ) και δύο σύντομες σεζόν (8 ημίωρα επεισόδια η καθεμία), θα τελειώσει σαν νεράκι.

Μόλις βρήκες το επόμενο binge-watch σου…