Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι»

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι»

«Της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές», λέει ένας φίλος του Σάκη

Μπορεί ο Σάκης και η Μαριαλένα να δείχνουν σαν να είναι «ένα» μέσα στο Survivor, ωστόσο, ένας φίλος του πρώτου έχει τελείως διαφορετική άποψη για το πόσο αληθινό είναι ή όχι το ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Μάνο Κατσαμπούρη, που γνωρίζεται πάνω από 12 χρόνια με τον Σάκη, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Σάκης που ξέρω είναι ένα καλό παιδί. Του αρέσει να είναι στον χώρο, του αρέσει η showbiz, του αρέσουν τα ρούχα γι’ αυτό και ασχολείται με αυτό. Με τη Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα όχι. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με έναν παίκτη από το προηγούμενο Survivor οπότε ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί κάποια πράγματα εκεί μέσα».

«Δε σου φαίνεται περίεργο που όταν μπήκε η Μαριαλένα δεν ήθελε καν να τον δει και ξαφνικά αγαπήθηκαν; Πιστεύω ότι έχουν μιλήσει και το παίζουν, δεν είναι όμως ζευγάρι. Αυτό που είχε ακούσει εγώ είναι ότι πήγαιναν για γάμο. Έμαθα ότι χώρισαν. Εκείνος της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές. Πιστεύω ότι η μητέρα της Μαριαλένας είναι τόσο εναντίον του Σάκη λόγω του ότι χάλασε ο γάμος, γιατί είχα ακούσει ότι πήγαιναν για γάμο», σημείωσε ο φίλος του Σάκη.

«Ε, η μητέρα όταν περιμένει να δει την κόρη της νύφη και ξαφνικά χαλάει… Η Μαριαλένα μπορεί να τον ξαναερωτεύτηκε αλλά δε το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν θα είναι χώρια. Λυπάμαι για αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Κατσαμπούρης.