First Kill: Τι γνωρίζουμε για τη σειρά του Netflix που τρελαίνει κόσμο

First Kill: Τι γνωρίζουμε για τη σειρά του Netflix που τρελαίνει κόσμο

Όταν μια βρικολακίνα ερωτευτεί μια κυνηγό βαμπίρ, η οθόνη παίρνει φωτιά

Το Netflix αγαπά τις διασκευές βιβλίων και δεν το κρύβει.

Όταν μιλάμε μάλιστα για Netflix Originals, ο κόσμος της λογοτεχνίας μετατρέπεται σε παιδική χαρά για το streaming κανάλι, όπως θα κάνει με το πολυαναμενόμενο First Kill. Το οποίο βασίζεται σε διήγημα.

Τι είναι το First Kill; Μια νέα εφηβική σειρά φαντασίας και μυστηρίου που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα της Victoria Schwab, με την ίδια να αναλαμβάνει και την τηλεοπτική προσαρμογή.

Μαζί της στη συγγραφή του σεναρίου και η Felicia D. Henderson, την οποία γνωρίζουμε από τις σειρές Empire, Gossip Girl και The Punisher.

Το First Kill αφηγείται την ιστορία μιας πανίσχυρης οικογένειας βρικολάκων. Μέλος είναι και η έφηβη Juliette, η οποία πρέπει να κάνει τον πρώτο της φόνο για να βρει τη θέση που της αναλογεί στη φαμίλια.

Θέτει λοιπόν στο αιματοβαμμένο στόχαστρο μια νεοφερμένη κοπέλα στην πόλη, την Calliope. Μόνο που η Calliope δεν είναι εύκολο θύμα, αλλά απόγονος μιας οικογένειας διακεκριμένων κυνηγών βρικολάκων.

Οι δυο τους θα ανακαλύψουν κάποια στιγμή πως είναι ευκολότερο να ερωτευτεί η μία την άλλη, παρά να αλληλοσκοτωθούν.

Το Netflix έχει αποκαλύψει πως ο πρώτος κύκλος του First Kill θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια. Η σειρά βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προπαραγωγής και οι πηγές λένε πως θα ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα.

Προσφάτως μάλιστα ανακοινώθηκε και το πλήρες cast της μίνι βαμπιρικής σειράς, που θα έχει στον ρόλο του εκτελεστή παραγωγού την Emma Roberts.

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο (Juliette και Calliope) συναντάμε τις Sarah Catherine Cook και Imani Lewis, αλλά και τους Elizabeth Mitchell (Lost), Aubin Wise (Atlanta), Jason Robert Moore (The Punisher), Gracie Dzienny (Jupiter’s Legacy), Will Swenson (The Chilling Adventures of Sabrina), Phillip Mullings Jr. (American Soul), Dominic Goodman (Better Things) και Dylan McNamara (Ambition).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIRST KILL (@firstkillnetflixtv)

Το First Kill θα φέρει αντιμέτωπες την Julliette Fairmont (Sarah Catherine Cook), μια βαμπιρίνα που δεν θέλει να γίνει τέρας, και την Calliope Burns (Imani Lewis), μια ατρόμητη κυνηγό βρικολάκων που θα βρεθεί σε δεινή θέση όταν η καρδιά της σκιρτήσει για τη βρικολακίνα.

Είναι η σειρά που έχει κάνει ντόρο από την ανακοίνωσή της ακόμα και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να μάθουν περισσότερα...

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIRST KILL (@firstkillnetflixtv)