Bridgerton: Αυτό είναι το πρόσωπο – κλειδί του δεύτερου κύκλου

Bridgerton: Αυτό είναι το πρόσωπο – κλειδί του δεύτερου κύκλου

Ποιος θα παίξει τον άνθρωπο που θα φέρει ανατροπές στην αγαπημένη σειρά εποχής

To τέλος του πρώτου κύκλου του φοβερού και τρομερού Μπρίτζερτον φλέρταρε με έναν υπαινιγμό, αυτή τη μέλισσα στο περβάζι, πως η δεύτερη σεζόν θα περιστραφεί γύρω από τον Edmund Bridgerton, τον πατριάρχη της οικογένειας.

Και πλέον ξέρουμε ποιος θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα: ο Rubert Evans. Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον εκλιπόντα πατέρα των 8 αδελφών της οικογένειας Μπρίτζερτον, στο ανάρπαστο πια δράμα της μεγαλοπαραγωγού Σόντα Ράιμς.

Ο Edmund ήταν ένας στοργικός πατέρας και αφοσιωμένος σύζυγος και ήταν η αγάπη του για τη Violet Bridgerton αυτή που απέδωσε τα 8 παιδιά.

Ταυτοχρόνως, ήταν κι ένας υπομονετικός και καλόκαρδος μπαμπάς, που είχε καμάρι το πώς ανέθρεψε τον μεγαλύτερο γιο του, Anthony.

Καλά καταλαβαίνετε, μιλάμε για τον δεύτερο και πολυαναμενόμενο κύκλο του Bridgerton στο Netflix, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε στάδιο παραγωγής στο Λονδίνο.

Ο θάνατος του Edmund, σε ηλικία μόλις 38 ετών, από αλλεργική αντίδραση σε τσίμπημα μέλισσας είχε τρομερό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών του. Και κυρίως στον Anthony, ο οποίος έπρεπε να αναλάβει τα αριστοκρατικά καθήκοντα του πατέρα του μόλις στα 18 του.

Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα φέρει πολλές εκπλήξεις, νέα ανατρεπτικά επεισόδια για την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου...