Ανδριανού για Μπάρμπα: Μου φαίνεται περίεργη μια τόσο παθιασμένη υπεράσπιση ανθρώπου με τον οποίο ήπιε έναν καφέ

Ανδριανού για Μπάρμπα: Μου φαίνεται περίεργη μια τόσο παθιασμένη υπεράσπιση ανθρώπου με τον οποίο ήπιε έναν καφέ

«Ακούγοντας τη συνέντευξη μου φάνηκε μια άσκοπη προσπάθειας υπεράσπισης κάποιου»

Στη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα, στη διάρκεια της οποίας υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέρθηκε η Άννα Ανδριανού, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι «μου φαίνεται περίεργη μια τόσο παθιασμένη και ένθερμη υπεράσπιση ενός ανθρώπου με τον οποίο ήπιε έναν καφέ».

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, «ακριβώς επειδή η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμα, το να βγει κανείς και να κάνει είτε τον μάρτυρα υπεράσπισης είτε τον μάρτυρα κατηγορίας αυτήν τη στιγμή είναι εντελώς αδόκιμο. Δεν έχει κανένα νόημα. Από την άλλη υπάρχει το εξής θέμα. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος, πολύ λαμπερός, πολύ φωτεινός στη δουλειά του και πάρα πολύ σκοτεινός στην προσωπική του ζωή. Αυτά συμβαίνουν και ιδιαίτερα στον χώρο μας, για πάρα πολλά χρόνια, επειδή είναι ένα επάγγελμα που έχει αίγλη και λάμψη, άνθρωποι που έχουν επαγγελματικά μια εξουσία απέναντι σε άλλους εργαζόμενους, αν έχουν τα όποια προβλήματα με τον εαυτό τους και είναι διαταραγμένοι, κάνουν κατάχρηση αυτής της εξουσίας».

«Μου φαίνεται περίεργη μια τόσο παθιασμένη και ένθερμη υπεράσπιση ενός ανθρώπου με τον οποίο ήπιε έναν καφέ», πρόσθεσε η ηθοποιός. «Δεν ξέρω γιατί το κάνει και δεν αποκλείεται, αν θαυμάζεις και εκτιμάς έναν άνθρωπο για χρόνια, δεν θέλω να την κατηγορήσω, μπορεί αυτό να σε κάνει πραγματικά να μην θέλεις με τίποτα να πιστέψεις ότι έχουν συμβεί όλα αυτά», είπε.

«Ακούγοντας τη συνέντευξη μου φάνηκε μια άσκοπη προσπάθειας υπεράσπισης κάποιου. Μου φάνηκε πολύ άσκοπο και αδόκιμο», υπογράμμισε η Άννα Ανδριανού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...