Friends – Τhe Reunion: Πότε και από ποιο κανάλι θα το δούμε στην Ελλάδα

Friends – Τhe Reunion: Πότε και από ποιο κανάλι θα το δούμε στην Ελλάδα

Τα φιλαράκια... επιστρέφουν

Το ειδικό επεισόδιο από τα διάσημα «Φιλαράκια» έρχεται και στην Ελλάδα.

Το «Friends: Τhe Reunion» θα μεταδοθεί στη χώρα μας το Σάββατο 29 Μαΐου από το Vodafone TV στις 21:00 και από τότε και μετά θα είναι διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του. Από τη Δευτέρα (31/5) όπως επισημαίνει το typologies.gr, θα μεταδοθεί και από το Star στην ελεύθερη τηλεόραση.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της υπηρεσίας HBO MAX που τηλεοπτικό πρόγραμμα θα διατεθεί εκτός της υπηρεσίας, προφανώς εξαιτίας του έντονου διαφέροντος από τους πολλούς θαυμαστές των Friends. Έπειτα από πολλές περιπέτειες και αρκετά χρόνια που ζουν χωριστά «Τα Φιλαράκια» συναντιούνται και πάλι με δεκάδες γκεστ σταρ και συγκινούν τους δικούς τους φίλους.

Στα 17 ολόκληρα χρόνια που μεσολάβησαν από το φινάλε, το cast της σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε στον ίδιο χώρο μόνο μία φορά… μέχρι σήμερα. Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer έφτασαν στο αρχικό πλατό της σειράς, για να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ζεστή, συγκινητική αγκαλιά και να ξεκινήσουν έτσι το ειδικό επεισόδιο της επανένωσης τους.

Δείτε το τρείλερ του «Friends: Τhe Reunion»: